Patratele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 15137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 gr telemea
  • 200 gr unt
  • sare
  • 2 oua
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu telemea:

Se amesteca faina cu telemeaua rasa, se adauga untul taiat cubulete si 1 ou si se framanta bine. Se mai adauga sare dupa gust. Se intinde apoi o foaie groasa de un deget, se decupeaza forme care se ung cu oul batut si se presara cu parmezan ras. Se coc aproximativ 30 de minute, pana cresc si se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate